U wilt woonruimte huren?

Beschikbare woonruimte biedt RWB Vastgoed Management aan op randstadwonen.nl  of pararius.nl .  Verhuurders bieden ook zelf aan op  haarlemwonen.nlamsterdamwonen.net  of marktplaats.nl .

De meeste verhuurders  werken met wachtlijsten per object, voor een plek op deze wachtlijst moet u een formulier Aanvraag Hoofdhuurderschap invullen. Wij hanteren onderstaande inkomenseisen. Een volledige aanvraag bevat naast een kopie legitimatiebewijs tenminste een arbeidscontract en/of recente loonstrook. Aanvragen die onvolledig zijn, worden niet in behandeling genomen. Volledige aanvragen worden ter beoordeling doorgestuurd naar de verhuurder.

RWB Vastgoed Management rekent geen bemiddelingskosten. Wel brengen wij kosten in rekening voor het uitvoeren van een creditcheck, het opmaken van een huurcontract en het opstellen van een opleverrapport ter grootte van van € 75,- excl. BTW.

Inkomenseisen

Voor alle te huren woonruimte via RWB Vastgoed Management gelden bepaalde inkomensnormen, afhankelijk van de aard van het aan te huren object.

Huur-vrije-sector-RandstadWonen

Huurwoning vrije sector

• Uw bruto maandinkomen is minimaal 4x de bruto huurprijs (vuistregel)
• U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of eigen bedrijf
• Groepen studenten of vrienden zijn niet toegestaan
• Huiseigenaren behouden het voorrecht van gunning

Onzelfstandige-woonruimte-huur

Niet-zelfstandige woonruimte (kamers, studio’s)

• Uw bruto maandinkomen is minimaal 3,5x de bruto huurprijs
• U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of eigen bedrijf
• Bij verhuur aan studenten wordt te allen tijde garantstelling aan de ouders / verzorgers gevraagd
• Huiseigenaren behouden het voorrecht van gunning

Er wordt altijd een credit check uitgevoerd.

De bovengenoemde eisen zijn informatief. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Individuele huiseigenaren behouden zich te allen tijden het recht van gunning voor.

Informatie voor verhuurmakelaars

Indien u uw kandidaten wilt voorstellen voor een van onze woningen, gelieve gebruik te maken van het reguliere kanaal. RWB Vastgoedmanagement rekent te allen tijden administratiekosten voor het opstellen van het huurcontract, bijlages en het verzorgen van een opleverrapport.