Hoe wij werken


duurzaam-vastgoed-mvo-beheerMedewerkers bij RWB Vastgoed Management zijn professioneel, ervaren en goed op de hoogte van de actuele regels en mogelijkheden van de verhuurmarkt. Uw vastgoed bij ons onderbrengen, betekent zorgeloos en betrouwbaar beheer van uw bezit tegen scherpe tarieven.

Risicoparticipatie
RWB Vastgoed Management werkt voor u, zoals u zelf voor uw eigen bedrijf werkt. Het participeren in risico’s hoort daarbij. Wij werken daarom op basis van prestatiebeloning of op basis van ‘no cure – no pay’.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
RWB Vastgoed Management is zich bewust van de te leveren bijdrage aan een duurzame samenleving, door aangepast personeelsbeleid, flexibel werken en zuinig gebruik van hulpstoffen. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste aandacht voor deze onderdelen onze traditionele ondernemingsdoelstellingen ondersteunen.

Duurzaam vastgoed
Ook voor wat betreft vastgoed zijn wij op weg naar een betere wereld. Steeds meer regels en richtlijnen zijn er op gericht onroerende zaken een positievere bijdrage te laten leveren aan milieu en maatschappij. RWB Vastgoed Management volgt de ontwikkelingen op de voet en is in veel gevallen in staat om meer te doen dan momenteel vereist is, terwijl gelijkertijd een toegevoegde waarde wordt geleverd voor verhuurder én huurder.