Aanvraag Hoofdhuurderschap

Je wilt een woning huren bij RWB Vastgoed Management. Voordat we bezichtigingsafspraken maken, of je kunnen voordragen aan de verhuurder,  willen we graag wat meer van je weten. Ben je alleen of met anderen? Wat is je inkomen? Als je onderstaand formulier invult, kunnen wij beoordelen of je kwalificeert voor de woning.

Als je op basis van je gegevens in aanmerking komt voor de woonruimte, wordt u toegevoegd aan de wachtlijst en kunt u uitgenodigd worden voor bezichtigingen.

Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Geboorteplaats
E-mail
Telefoon
Aantal personen
Gezinssamenstelling
Werkgever (Bedrijf)
Functieomschrijving
Netto maandinkomen
Welke woonruimte wilt u huren?
Kopie legitimatiebewijs, loonstrook, arbeidscontract

Bestandsgroottelimiet is 20 MB.

Lead Bron
Taal

Door indiening van deze aanvraag gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in onze database, dat wij uw gegevens mogen gebruiken volgens ons privacybeleid en verklaart u zich akkoord met een door RWB Vastgoed Management uit te voeren credit check / BKR controle op basis van deze informatie. Als een huurovereenkomst tot stand komt zal t.b.v. partijen een contract worden opgesteld en een opleverrapport in duplo, de kosten bedragen  € 90,50. Voor het huren van een woning gelden inkomenseisen: uw bruto maandinkomen is minimaal 4x de bruto huurprijs. Deze aanvraag is kosteloos, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.