Wijzigen

huur-overeenkomst-wijziging-huurderWilt u gaan samenwonen of gaat u uw medebewoner verhuizen? U kunt een verzoek indienen om de huurovereenkomst te laten wijzigen.

Hoofdhuurderschap
Wilt u een woning huren via RWB Vastgoedmanagement? Alle beschikbare woonruimte wordt aangeboden op haarlemwonen.nl. U kunt uw gegevens via onderstaand formulier doorgeven aan de verhuurder.

Aanvraag hoofdhuurderschap

Interne verhuizing
U wilt graag verhuizen binnen het perceel waarin u woont, U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de verhuurder via het formulier interne verhuizing.
De verhuurder heeft geen belang bij een interne verhuizing, de extra werkzaamheden die hiervoor verricht worden, creditcheck, oplevering en het maken van het huurcontract komen dan ook voor rekening van de huurder.

Aanvraag interne verhuizing

Overlijden partner
In het geval dat uw partner is overleden, is het noodzakelijk dat u de verhuurder hierover informeert. Uw partner wordt dan van rechtswege uit het contract geschreven.

Wijzigen huurovereenkomst na overlijden partner

Formulier versturen
U stuurt een ingevuld formulier per e-mail naar huurwijziging@rwb-vastgoedmanagement.nl of per post naar onderstaand adres:

t.a.v. de eigenaar van het perceel: (uw woning)
p/a RWB Vastgoed Management
Tingietersweg 38
2031 ES Haarlem

Contact
Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot het wijzigen van uw huurovereenkomst, neem dan contact via huurwijziging@rwb-vastgoedmanagement.nl