Opzeggen

huur-overeenkomst-wijziging-huurderGaat u verhuizen of is er sprake van overlijden? Dan dient u de huur schriftelijk op te zeggen.

Opzeggen
Gaat u verhuizen? Beëindig dan tijdig uw huurovereenkomst.

Opzeggen huurovereenkomst

Opzeggen bij overlijden
Indien een alleenstaande huurder overlijdt, dient de huur te worden opgezegd door de nabestaanden.

Opzeggen huurovereenkomst na overlijden

Let op! Blijft na opzegging de medehuurder in de huurwoning wonen, dient er gebruik te worden gemaakt van een wijzigingsformulier

Formulier versturen
U stuurt een ingevuld formulier per e-mail naar huuropzegging@rwb-vastgoedmanagement.nl of per post naar onderstaand adres:

t.a.v. de eigenaar van het perceel: (uw woning)
p/a RWB Vastgoed Management
Stuyvesantstraat 75
2023 KM Haarlem

Let op! De minimale opzegtermijn is één maand vanaf de eerstvolgende betaalperiode. Bijv. als u de huur opzegt op 20 april, betaalt u huur tot en met 31 mei.
De datum waarop de post bij de beheerder wordt ontvangen is geldend. De definitieve beëindigingsdatum kan in verband met de planning bij RWB Vastgoedmanagement enkele dagen afwijken van uw voorkeur.

Opleverprocedure
Tijdens een voor- en eindinspectie wordt de gehuurde woning gecontroleerd. Hoe dat werkt, leest u op de pagina woningoplevering. Indien de woning niet naar behoren is opgeleverd kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Contact
Heeft u vragen met betrekking tot het wijzigen van uw huurovereenkomst, neem contact op via huuropzegging@rwb-vastgoedmanagement.nl.