Aanvraag Interne verhuizing

Je huurt op dit moment een woning via RWB Vastgoedmanagement maar wilt graag binnen het pand waar je woont verhuizen naar een andere woning.

Daarvoor kun je een verzoek indienen, deze aanvraag Interne verhuizing is kosteloos, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

 

Voornaam
Achternaam
Huidige Adres, straatnaam, huisnummer  
Huidige adres, postcode, plaats
E-mail
Telefoon
Welke woonruimte wilt u huren?
Laatste dag huur
Werkgever (Bedrijf)
Einddatum contract
Financiële verplichtingen
Kopie legitimatiebewijs, loonstrook, arbeidscontract

Bestandsgroottelimiet is 20 MB.

Lead Bron
Taal

Door indiening van deze aanvraag gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden opgenomen in onze database, dat wij uw gegevens mogen gebruiken volgens ons privacybeleid en verklaart u zich akkoord met een door RWB Vastgoed Management uit te voeren credit check / BKR controle op basis van deze informatie. Voor het huren van een woning gelden inkomenseisen en de administratie moet een verklaring van goed huurderschap overleggen. De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Als een huurovereenkomst tot stand komt zal tbv. aanvrager een huurovereenkomst worden opgesteld en een opleverrapport in duplo. De kosten van deze overeenkomst en de oplevering bedragen €90,50, door ondertekening van dit formulier gaat aanvrager akkoord met betaling van deze kosten. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.